+31 (0) 88 00 19 561
info@grafius.nl
informatie over GrafiusPropositie van GrafiusProducten van GrafiusPartners van GrafiusWoordenboekContact opnemen met Grafius
informatie over Grafius

Theatergidsen drukken bij Grafius

U bent op zoek naar een professionele drukkerij waar u terecht kunt om uw theatergidsen in perfecte kwaliteit te laten drukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bij Grafius zijn we trots op het werk dat wij dagelijks voor onze klanten leveren. Wij hechten waarde aan hoogwaardige service en leveren enkel kwaliteitsproducten. En dat  tegen een zeer concurrerende prijs. Ons doel; een eindresultaat waar onze klanten trots op zijn. Hiermee hebben we onze reputatie mee opgebouwd in binnen- en buitenland.

Theatergidsen drukken – het proces

Op onze moderne en onderling uitwisselbare 16- en 32 pagina’s machines kunnen we naast een zeer hoge drukkwaliteit van uw theatergidsen, ook zorgen voor veel flexibiliteit. Dat is wel zo prettig als u op het laatste moment nog een oplage aanpassing of omvangwijziging heeft.
Behalve de  “gewone rotatiepersen” met een afslag van 63 cm, geschikt voor A4 producties, hebben we ook een zeer snelle 16 pagina pers met een korte afslag en twee liggende 32 persen. Deze aanvullingen zorgen voor het minimaliseren van papierverlies. Iets wat u terugziet in de zeer concurrerende prijsstelling waarvoor wij de Theatergidsen aanbieden.
Voorts beschikken al onze drukkerijen over een eigen binderij waar wij zowel gehecht- als garenloos gebrocheerde producten in huis kunnen vervaardigen. Op onze vellenpersen drukken we de omslagen van uw Theatergidsen, en zelfs voor lamineren of UV-lakken hoeven we de deur niet uit.
24 uur per dag word er gewerkt op al onze afdelingen. Hierdoor kunnen we zeer korte doorlooptijden en een hoge leveringsbetrouwbaarheid realiseren. Door deze zeer korte doorlooptijden wordt u in staat gesteld, de informatie die u gaat publiceren, zo actueel mogelijk te maken. Tevens heeft u langer de tijd uw advertenties te verkopen.

Couverteren, porti, sealen, adresseren

Naast het drukken van uw Theatergidsen, verzorgen wij ook het voorbereiden, verwerken en verzenden van al uw gedrukte items. Hierin richten we ons primair op bedrijven die maatwerk en tegelijkertijd een grote mate van flexibiliteit zoeken.
 Grafius , grafische oplossingen  van topkwaliteit tegen lage kosten en maximale flexibiliteit. Tot uw dienst...!
Neem direct contact met ons op. Grafius, uw rotatiedrukkerij

Ervaar onze manier van werken en wat dat kan betekenen voor u en uw organisatie.
Grafius | Herfstpark 46 | 2152 EB Nieuw Vennep | t +31 (0)88 00 19 561 | f +31(0)88 00 19 562 | info@grafius.nl | algemene voorwaarden