+31 (0) 88 00 19 561
info@grafius.nl
informatie over GrafiusPropositie van GrafiusProducten van GrafiusPartners van GrafiusWoordenboekContact opnemen met Grafius
informatie over Grafius

Samenwerking Grafius en InfopressGroup

Infopress GroupOm u nog beter van dienst te kunnen zijn is het netwerk van Grafius nu uitgebreid met InfopressGroup. Het bedrijf  is een van de grootste spelers in Oost Europa met een omzet van circa 75 miljoen euro en 2 vestigingen (Roemenie en Hongarije). Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van magazines, catalogi en folders voor de retailmarkt.

Infopress beschikt over een jong machinepark waarin nog steeds elke dag wordt geïnvesteerd in persen, afwerkingmachines en in moderne workflow systemen. Magazines als Playboy, Joy, Glamour, Eva en CKM rollen elke maand van de persen.

Leveringen uit bijvoorbeeld Boedapest zijn doorgaans binnen 48 uur na vertrek op de plaats van bestemming in Nederland. De drukkerij en binderij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag, inzetbaar voor onze relaties. De kracht zit ook hier in onze zeer snelle doorlooptijden.

De Groep beschikt over een 7-tal rotatiepersen, 3 vellenpersen, garenloos en hechtmachines, seal straten en veel mankracht voor het aanbrengen en insteken van bijzondere items die met de hand verwerkt moeten worden. Alles wordt op één locatie vervaardigd en afgewerkt.

Infopress en Grafius

Kortom, een partij met veel potentie. Grafius is er dan ook trots op dat wij InfopressGroup vertegenwoordigen in de Benelux en Groot-Brittannië en vertellen u graag welke mogelijkheden er voor uw organisatie liggen in het oosten.

Neem contact met ons op en/of bekijk de uitgebreide plantlist.
Ervaar onze manier van werken en wat dat kan betekenen voor u en uw organisatie.
Grafius | Herfstpark 46 | 2152 EB Nieuw Vennep | t +31 (0)88 00 19 561 | f +31(0)88 00 19 562 | info@grafius.nl | algemene voorwaarden