+31 (0) 88 00 19 561
info@grafius.nl
Informatie over GrafiusPropositie van GrafiusProducten van GrafiusPartners van GrafiusWoordenboekcontact opnemen met Grafius
producten van Grafius

Catalogus laten drukken

U bent op zoek naar een professionele drukkerij waar u terecht kunt om uw catalogussen in perfecte kwaliteit te laten drukken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Inmiddels hebben wij een breed scala aan verschillende soorten catalogi voor klanten gedrukt en staan wij bekend om het afleveren van hoogwaardige kwaliteit catalogi.

Uw folder, tijdschrift magazine of Catalogus drukken – Het proces

Heatset rotatieoffset en vellenoffset

Catalogus drukkenOp onze moderne 16- en 32 pagina’s machines kunnen we naast de zeer hoge drukkwaliteit ook voor onze klanten zorgen voor veel flexibiliteit.¬† Bij wijze van spreken kunnen onze klanten de omvang en de oplage definitief bepalen en dat geeft onze klanten zeer gerust gevoel als er meer of minder advertentie pagina’s zijn verkocht. Naast onze “gewone rotatiepersen” met een afslag van 63 cm, geschikt voor A4 producties, hebben we ook een zeer snelle 16 pagina pers met een korte afslag en 2 zogenaamde liggende 32 persen. Deze aanvullingen zorgen voor het minimaliseren van papierverlies. Uiteraard vertaald dit zich ook door in de prijs. Voorts beschikken al onze drukkerijen over eigen bindstraten voor zowel gehecht- als garenloos gebrocheerd. Op onze vellenpersen drukken we de omslagen en zelfs voor lamineren of UV-lakken hoeven we de deur niet uit.

Het aanbrengen van plusproposities zoals cd’s, make-up, dvd’s en allerlei soorten inserts, opleggers en meehechters kunnen wij ook probleemloos voor u uit handen nemen in onze speciale afterpress afdeling. Wij hebben tevens de beschikking over een kluis met cameratoezicht waar al uw waardevolle bijgeleverde goederen worden opgeslagen totdat uw opdracht wordt geproduceerd. We produceren 24 uur per dag op ALLE afdelingen dus ook onze binderij.

Couverteren, porti, sealen, adresseren

Naast het drukken verzorgen wij ook het voorbereiden, verwerken en verzenden van al uw gedrukte items. Denk hierbij aan magazines, catalogi en het verzenden van direct marketing – en transactiemailings. Hierin richten we ons primair op bedrijven die maatwerk en tegelijkertijd een grote mate van flexibiliteit vragen.

Boekproducties
Voor de productie van schoolboeken, genaaide hardcover boeken en softcoverboeken in zwart/wit of geheel in full colour bent u ook bij ons aan het juiste adres. Zeer interessant als u niet de tijd of de oplage heeft om naar China te gaan en graag een vinger aan de pols wilt houden maar wel graag een scherpe prijs wilt hebben in combinatie met een fantastische drukkwaliteit en service helpen wij u graag verder.

Grafius , grafische oplossingen  van topkwaliteit tegen lage kosten en maximale flexibiliteit. Tot uw dienst...

Neem direct contact met ons op.
 

Ervaar onze manier van werken en wat dat kan betekenen voor u en uw organisatie.
Grafius | Herfstpark 46 | 2152 EB Nieuw Vennep | t +31 (0)88 00 19 561 | f +31(0)88 00 19 562 | info@grafius.nl | algemene voorwaarden